LA MARATÓ DE TV3: UN CLÀSSIC A L’EDN

LA MARATÓ DE TV3: UN CLÀSSIC A L’EDN

imatge corCada any, els alumnes d’ESO i Batx.  reben una xerrada sobre el tema de la Marató de TV3. Aquest any, i  ja és la 23a edició, el tema de la Marató són les malalties del cor, una de les principals causes de mort al món i també a Catalunya.

Amb aquestes xerrades, TV3 i el Departament de Benestar Social i Família volen informar els alumnes sobre aquestes malalties, a la vegada que es vol promoure l’interès en la participació social de caire solidari.

Les conferències són impartides per més de 300 professionals de la salut, i aquest any, des de l’EDN estem molt contents perquè ja és el 2n cop que és una exalumna del centre, que ha acabat la carrera de Medicina, qui ens fa la xerrada.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *