EL TREBALL EN EQUIP ENS FA FORTS

EL TREBALL EN EQUIP ENS FA FORTS

Aquest ha estat el lema que des de l’EDN hem treballat com a eix de reflexió i solidaritat. Molt sovint es parla del treball en grup, del fet que quan treballes més d’una persona les coses surten millor, però la realitat és que massa sovint preferim treballar individualment i anar a la nostra.

Per això cal aprendre a treballar en equip i acostumar-los a valorar els altres; valorar cadascú pel que és. Cal aprendre els valors que ens ajudin a ser millors persones i que ens facin créixer i gaudir de la vida d’una manera positiva. Des de l’escola som conscients que treballar en equip no és fàcil perquè requereix esforç, voler escoltar els companys, aprendre a esperar, respectar, paciència… però sobretot requereix il·lusió i creure que tots i cadascun dels membres de l’equip aporta el seu saber i la seva manera de ser al resultat de grup.

Aquesta és la proposta que des de MÓN EDN s’ha fet per al curs 2014-2015. Aquest és doncs l’eix temàtic que han treballat els alumnes i que molts han vist reflectits en el món dels castellers. El simbolisme de fer pinya per aixecar el castell ha fet que vegin que tots som imprescindibles i que la unió de tots fa que l’enxaneta pugui volar alt.

Quan hem volgut guarnir el nostre arbre de Nadal, les companyes d’Educació Infantil han triat aquest simbolisme i ens han deixat un arbre compromès i atractiu. Dos valors que de ben segur el faran únic i didàctic per a tots.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *