7demates

7demates

Dissabte 17 d’Octubre, va començar el projecte 7demates a l’UPC de Manresa. És un nou projecte per a un grup de nois i noies de 2n i 3r d’ESO que volen gaudir resolent reptes de matemàtiques, acompanyats per experts que els donaran pistes.

El projecte consta de 5 sessions presencials en dissabtes al matí distribuïdes durant el curs escolar 2015/2016. En cada sessió un professor introduirà un tema a partir del qual es plantejaran alguns reptes que caldrà resoldre per grups.

El programa té el suport de la Societat Catalana de Matemàtiques, les associacions de professors de matemàtiques (Feemcat, Abeam,…), l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM-UPC) i del Centre de Recursos Pedagògics del Bages, entre altres.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *