Virtual Fly- Batxillerat tecnològic

Virtual Fly- Batxillerat tecnològic

Els alumnes del Batxillerat Tecnològic han visitat les instal·lacions de Virtual Fly, a Castellgalí. Aquesta empresa es dedica principalment a la fabricació de simuladors reals de vol, tot i que també tenen la seva secció de ‘gaming’ on construeixen simuladors de videojocs existents. En la visita vam poder provar tots els simuladors, un de vol on s’havia d’enlairar i aterrar un avió; un de F1 on es podia competir en els millors circuits; un del WRC on es podia córrer tant amb neu com amb terra i el de MotoGP on podia pilotar  una Ducati.

El motiu de la visita va ser que per a la TICdate del proper 9 d’abril possiblement hi hagi algun simulador a Navàs, i primer l’empresa va convidar professors i alumnes a conèixer el seu producte.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *