Gestionem l’Adolescència: Xerrada per a pares de 2n d’ESO

Gestionem l’Adolescència: Xerrada per a pares de 2n d’ESO

Cada any escolar ens adonem que gestionar els nostres alumnes és una tasca difícil, però a la vegada molt enriquidora.

Cada vegada també ens adonem que maduren abans i que problemes que abans trobàvem a 3r o 4t d’ESO ara es materialitzen a 1r o 2n. És per això que l’escola va voler oferir una xerrada per als pares de 2n, amb la intenció d’anar-la repetint anualment.

Pere Alastrué, psicòleg de l’equip d’intervenció multidisciplinar, ens va donar tot de consells per encarar aquesta etapa. Consells que passen per treballar 3 etapes, la de la prevenció (on va destacar sobretot la necessitat de comunicació amb els nostres fills i la norma de les 3C -coherència, constància i conseqüència); la de la contenció (és bo aplicar càstigs? cal premiar sempre els fills quan treuen bones notes?) i la de la restauració (amb estratègies com fer un contracte o reforçar l’autoestima).

Una xerrada interessant, plena d’experiències i participació, per tal d’encarar amb èxit aquesta etapa amb els nostres fills.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *