Melodies i llums als Jardins de Llum de Manresa

Melodies i llums als Jardins de Llum de Manresa

Dimarts dia 20 de febrer vam dur a terme la nostra experiència més “de carrer”. Era la nit prèvia a la festa de la Llum a Manresa i la Plaça de l’Ajuntament i els carrers del voltant es van omplir de llum amb escultures, tipis, passadissos o llumenaris.

Els alumnes de 1r de Batxillerat tecnològic, amb el Marc Sibila, van fer una instal·lació que consta de dues parts. La primera eren 2 làsers que quan la gent els tallava es disparaven dos tipus de sons. Un eren paraules relacionades amb la llum, i l’altre unes notes que creaven una base musical. Paral·lelament hi havia unes ampolles afinades que la gent podia fer sonar. Aquestes estaven afinades i creaven una melodia amb la base que estava sonant.

I l’altre era una instal·lació davant d’una pantalla gran on unes llums indicaven quines ampolles havies de tocar per crear diferents melodies.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *