diada de sant jordi

diada de sant jordi

Per començar una de les nostres celebracions preferides van gaudir d’una bona xocolatada amb coca al pati de l’escola. Seguidament d’una gimcana, amb proves per a tots els gustos i assignatures.

I van acabar amb l’acte més protocol·lari, l’entrega dels premis dels concursos literari i artístic als alumnes d’ESO i Batxillerat. Enguany també vam entregar els diplomes de reconeixement als alumnes que van quedar entre el 6% dels millors de Catalunya i 1 alumne que van quedar entre l’1%.

Aquest any vam cloure l’acte amb l’actuació, espectacular i posant tots els alumnes de part seva, el baixista de Doctor Prats, en Miki Santmaria. Alumnes de 1r d’ESO acompanyats d’alumnes de 1r de Batxillerat i alumnes de 4t d’ESO van compartir escenari i actuació amb el Miki.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *