Cúpula de Leonardo: Projecte de 3r d’ESO

Cúpula de Leonardo: Projecte de 3r d’ESO

Dins el projecte de Leonardo da Vinci que fan els alumnes de 3r d’ESO, hi ha hagut un nou repte per a ells: es tractava de muntar una cúpula on el treball cooperatiu i l’organització entre alumnes era bàsica per assolir l’èxit en el treball.

Les cúpules acaben mesurant entre 4 o 5 metres de diàmetre, per 1 metre d’alçada, i s’han d’aixecar col·lectivament. Per a la seva construcció s’utilitzen exclusivament els bastons Leonardome que s’encavalquen mútuament. No és  necessari cap altre element d’unió perquè  el pes de les peces és suficient per mantenir-ne l’estabilitat.

No és un repte fàcil i per tant, aquest dimecres s’han compromès a intentar aixecar-la de nou per poder-se posar dins.

Aquest mateix repte va ser provat pels alumnes de 1r de Batxillerat Humanisticosocial, amb un resultat semblant…

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *