Tornem a l’escola l’1 de juny?

Tornem a l’escola l’1 de juny?

Ahir hi va haver la roda de premsa del conseller Bargalló on ens parlava de la tornada a l’escola.

En aquest moment d’incerteses, no hi ha res segur, però sembla que si passem a la fase 2, l’1 de juny, i de forma esglaonada i voluntària, els alumnes de 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i 2n de Cicles Formatius o l’únic curs de CAUX podran tornar a l’escola.

Des de l’EDN ja fa dies que rumiem com ha de ser aquesta tornada, sempre garantint la màxima seguretat per a alumnes, professors i personal del PAS. No és un tema senzill i hem de refiar-nos del bon fer de cadascú, tot i que nosaltres també hi posarem les nostres normes i tota la nostra voluntat per tal que la tornada sigui segura per a tots.

Als alumnes i famílies afectades us farem arribar una carta amb totes les indicacions, tant per al transport com per a l’estada a les aules. Sapigueu que hi estem treballant i que tenim moltes ganes de tornar a veure els nostres alumnes, però que això s’ha de fer sota unes estrictes mesures de seguretat per a la salut de tots i totes.

Seguin endavant. #totaniràbé

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *