Les proves de Selectivitat es reinventen

Les proves de Selectivitat es reinventen

La Selectivitat, o famoses PAU, són les proves d’accés a la universitat per als alumnes que acaben 2n de Batxillerat o CFGS. La mitjana del 60% de l’expedient i el 40% de la nota de les PAU dona la nota mitjana als alumnes per accedir a la carrera que volen cursar.

Enguany, amb el tema de la COVID-19, la Selectivitat era un dubte immens. Finalment ens han confirmat que es duran a terme durant 4 dies (un més de l’habitual) per tal de garantir les mesures de seguretat entre els alumnes. Així doncs, les proves es duran a terme des del dimarts 7 de juliol i fins al divendres dia 10. El Departament d’Ensenyament també ha dit que segurament el lloc de realització de les proves canviarà i que es faran en instituts i escoles properes al lloc d’habitatge dels estudiants per evitar aglomeracions i concentracions d’estudiants.

També s’ha endarrerit la data de les PAP (les proves d’aptitud personal) que es fan servir per entrar als graus de Magisteri. Així s’ha passat del 19 de juny al dissabte 15 de juliol.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *