Estrenem el curs amb nova carpeta!

Estrenem el curs amb nova carpeta!

Hem començat un nou curs amb tot un munt de novetats i canvis, nous companys, noves assignatures, nous horaris, nous professors…  i ens hem preparat i equipat tan bé com hem pogut per aquest inici tan esperat. És per això que des de l’escola hem volgut tenir un detall amb tots els nostres alumnes obsequiant-los amb una carpeta que duu una imatge identificativa de l’escola i que ens representa. El disseny és molt xulo, amb el dibuix del mural que ens van fer @slimart, Joan Pallé i Edgard Boas al mur del rocòdrom de l’escola.

Desitgem que us hagi agradat i que en feu un molt bon ús tot aquest curs.

Ara sí, estem a punt!

                         

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *