STEAMconf Barcelona 2020

STEAMconf Barcelona 2020

El divendres pasat el professor de l’EDN, Marc Sibila, va tornar a participar a l’esdeveniment STEAMconf Barcelona 2020 LIVE, la 6a edició d’aquesta Conferència Internacional d’Educació), però aquest cop no ho va fer com a ‘Local Peer’ acompanyant algun dels participants convidats sinó que ho va fer realitzant un taller online des de l’Aula0 per ensenyar als participants de l’esdeveniment com ho fem per introduir la Robòtica a l’aula i com la seguim utilitzant d’una manera Creativa i Artística.
El Marc va fer una demostració de les activitats que sempre utilitza per introduir les diferents plaques que utilitzem a l’EDN ( MakeyMakey i Arduino ) i els participants van poder demanar dubtes sobre aquestes  i altres que existeixen al mercat.
En realitzar aquest taller en directe des de l’Aula0 també va poder ensenyar alguns dels projectes que s’han fet o que s’estan fent, i així els participants (majoritàriament docents de primària i secundària) van poder agafar idees per implementar als seus centres. Com ja ha pasat alguna altra vegada, algun centre de nova creació visitarà en breu les instal.lacions de l’Aula0 per a poder dissenyar els seus futurs espais.
Esperem que la propera edició pugui tornar a ser presencial i ens puguem retrobar amb tots els amics i coneguts que cada anys coincidim en aquest esdeven iment.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *