Festa de Sant Jordi a l’EDN

Festa de Sant Jordi a l’EDN

Sant Jordi a l’EDN és una festa alegre i participativa en què els alumnes disfruten dels actes que preparem. És una festa viva arreu de Catalunya, però és també molt especial per a nosaltres.

El matí va començar amb els alumnes de 2n d’ESO ballant per carrers i places del poble al so dels bastoners. Tot seguit vam tenir la xocolatada a l’escola, la gimcana on alumnes de 2n de Batxillerat i professors preparen les proves i la traca final: l’actuació musical amb en Santi Carcasona, i l’entrega de premis dels concursos literaris i artístics.

Aquest any la celebració va poder ser presencial, en un dia assolellat i ple de complicitat. Els alumnes van mantenir totes les mesures de seguretat imposades per la COVID19, però les ganes de sol, de festa i de música, van omplir de ritme l’EDN.

Us deixem una galeria amb les millors fotos de la festa.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *