Escuderia Èxit-EDN

MECÀNICA DE COMPETICIÓ!!

Et proposem participar a les 24h de Motociclisme en el Circuit de Catalunya el cap de setmana del 2 – 4 de juliol del 2021.

Formaràs part de l’equip de l’Escudaria Èxit – EDN i treballaràs dins de boxes, com un autèntic mecànic de MotoGP! Només ha de formar-te en mecànic de competició, i des de l’EDN t’ajudem:

  • Curs de 200 hores de mecànica de motos a càrrec de l’Escuderia Èxit-EDN
  • Inici: 9 de febrer de 2021
  • Finalització: Després de participar a les 24 hores de motociclisme
  • Horari: Dm, Dj i Dv de 10:30 a 13:00
  • Lloc: Taller mecànic de l’EDN.
  • Preu: 300€ (50€/mensuals x 6 mesos)
  • Places limitades

OBJECTIU DE L’ESCUDERIA ÈXIT-EDN

El objectiu fonamental és potenciar la consciència col·lectiva i l’autoestima en els joves de Formació Professional i Ocupacional i altres tipologies d’estudi, tot sovint no prou ben valorades ni reconegudes en la nostra societat.

Es tracte, doncs, d’aconseguir que els joves es mentalitzin que han d’adquirir l’hàbit de superació en el decurs de la seva vida, el treball en equip i la solidaritat amb la societat.

RESULTATS

Els resultats que més ens interessen no són els merament esportius, sinó els formatius, els quals, permetran als nois i noies participats trobar vies il·lusionadores tant en el camp laboral com en la millora dels seus coneixements.

Tot i això, volem ressaltar que hem assolit 6 pòdiums en 8 participacions, en les categories de Súpersport, Súperstock 600 i Superbikes 1000.

La nostra experiència durant aquests anys, ens h demostrar que quanta més formació hem pogut donar a aquests joves, els resultats finals han estat millors en relació a la continuïtat i en la qualitat dels estudis.

MEMÒRIA DE L’ESCUDERIA ÈXIT FINS A 2019

Fa 12 anys, es va crear l’Escuderia que porta el nom de Èxit. No es tracta només d’una escuderia, es tracta d’una autèntica escola que aplega joves de diferents centre de Formació Professional i els ofereix la possibilitat de participar en un projecte únic tot preparant un equip pluridisciplinar que ha participat sense interrupcions des de l’any 2008 en la prova internacional de Les 24 Hores Motociclistes del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Creiem que aquesta activitat professionalitzadora permet oferir oportunitats als joves, posant a prova els coneixements adquirits en les diferents especialitats, treballant en equip, assumint responsabilitats i gaudint de l’ambient i les emocions que una prova d’aquesta importància comporta.

Us deixem un vídeo perquè pugueu comprovar l’experiència que podeu tenir si participeu en aquest projecte Escuderia Èxit – EDN el juliol del 2021, sempre amb el permís de la COVID-19.

VOLS INSCRIURE'T EN AQUESTA EXPERIÈNCIA?

Només ens has de fer arribar els següents documents correctament omplerts i firmats a oficines@edn.cat:

I recorda que no és necessari cap coneixement previ en mecànica.