L’EDN amb la Marató de TV3

L’EDN amb la Marató de TV3

La cara més solidària de l’EDN es posa de manifest per la Marató de TV3. Ja fa molts anys que els professionals de la medicina vénen a fer xerrades a l’escola per explicar el tema de la MArató d’aquell any. Alguns anys els hem pogut tornar la deferència amb els donatius que hem aconseguit per Nadal. Aquest any, hem trobat una nova manera. Tota l’escola participa en la confecció de grulles de paper. Per cada grulla de paper que entreguem a Fundació Mutua Catalana, aquesta dóna un euro per a la Marató de TV3, aquest any centrada en les malalties neurodegeneratives. A ESO i Batxillerat els alumnes han elaborat grulles des de l’àrea de tutoria i n’han portat un exemplar a casa, per tal que allà també hi puguin col·laborar. Els alumnes de CFGS, CFGM i CAS han elaborat les grulles a l’Escola, el dia de la castanyada, i han acabat la festa amb una castanyada solidària. Encara sou a temps de participar-hi, aquí us expliquem com 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *