La pegatina a l’EDN

La pegatina a l’EDN

Qui ens havia de dir que el que va començar com un joc, una felicitació de Nadal original, els comportés tantes i tantes satisfaccions.
D’entrada vam enregistrar la Cupsong, la 1ª de la Catalunya Central, amb la qual felicitàvem el Nadal a tots els nostres alumnes, professors, pares, amics… al ritme de la cançó “ Aquí és Nadal i estic content”. Era el primer pas.

Abans havíem demanat al grup de moda més internacional de Catalunya, La Pegatina. La seva disposició va ser Excel·lent i el resultat, per a nosaltres, molt satisfactori. Va ser el segon pas.
I dimarts dia 4 arriba el moment més intens per a tots els alumnes de l’EDN, d’amagat, sense que ells ho sabessin, s’han trobat el grup a la Sala de Jocs. Les cares dels alumnes mostraven sorpresa, admiració i fins i tot incredulitat. Per a nosaltres, ha estat una experiència magnífica, amb un grup que es posa els nois i noies a la butxaca i amb qui hem compartit música, comentaris, fotos i molta, molta complicitat.
EDN Navàs

laPegatinaEDN

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *