HIP-HOP a l’EDN: DJ NEAS, un disc-jokey a 1r i 2n de Batxillerat

Visita DJ NEAS

HIP-HOP a l’EDN: DJ NEAS, un disc-jokey a 1r i 2n de Batxillerat

El dimarts 18 de març ens va visitar DJ NEAS, un disc-jockey de Jérez de la Frontera, fundador del primer col·lectiu hip-hop de Barcelona, Alto Voltaje.
Ha estat escollit en diferents edicions com a DJ oficial de les finals de Red Bull Batalla de Gallos, a nivell estatal i  internacional. Actualment és director de Badia Street festival que ha esdevingut una referència de la cultura urbana i el hip-hop.

A la sessió amb els alumnes de Batxillerat. DJ NEAS va mostrar els seus enginys per gaudir de la música i introduir-se en el món actual com a disc-jockey. Va remarcar especialment l’esforç que va suposar, per a un noi de barri sense estudis arribar a ser un dels millors DJ del món. Segons ell tot es resumeix en una frase “DO IT”, un dels lemes del hip-hop que indica que “fes-ho, perquè ningú ho farà per tu”. DJ NEAS va remarcar, però, que uns bons estudis li haurien facilitat molt les coses i per tant va animar els alumnes a continuar els seus estudis amb bona nota i lluitar per tot allò que realment volen.

“ORGULLO DE BARRIO” Tema exclusiu Badia Street Festival 2

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *