Entrega de l’informe elaborat per alumnes d’Integració Social al Club d’Avis de Navàs

Entrega Informe Club Avis

Entrega de l’informe elaborat per alumnes d’Integració Social al Club d’Avis de Navàs

A partir de diversos convenis de col·laboració entre l’ajuntament de Navàs i l’Escola Diocesana de Navàs, l’EDN, durant el curs escolar 2013-2014, un dels sectors socials triats per a fer aquesta col·laboració va ser el de la gent gran. Després dels primers contactes entre el nostre centre i el Club d’avis es va veure que podia ser interessant fer un estudi, una anàlisi i valoració del nivell de participació dels usuaris d’aquest servei, el grau de satisfacció al voltant de les activitats que es fan habitualment, els condicionants que poden fer que els avis hi puguin participar o no, etc.
És a partir d’aquest interès per ambdues parts de fer alguna cosa que pogués ajudar a millorar la qualitat de l’entitat que s’ha tirat endavant aquest estudi.

En el present informe, elaborat per alumnes de CFGS d’Integració Social, es presenten els resultats a un seguit de preguntes, contestades mitjançant una enquesta pels socis del club d’avis de Navàs.
S’ha enquestat una mostra aleatòria del 19,1% dels socis del club. Aquestes enquestes s’han fet als socis mitjançant entrevistes personals i telefòniques.
En la imatge podem veure a l’Emili González, president del Club d’Avis, rebent l’informe que li entreguen dues alumnes dels quatre que l’han elaborat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *