La Mútua General de Catalunya felicita a l’EDN i a la Residència d’Avis de Navàs pel nivell de participació en la Marató de TV3 fent origamis

Agraïment origamis Mutua General Catalunya

La Mútua General de Catalunya felicita a l’EDN i a la Residència d’Avis de Navàs pel nivell de participació en la Marató de TV3 fent origamis

El dimecres dia 26 de març, la Carme Casellas, de la Mútua General de Catalunya, ens va retornat el quasi bé miler d’origamis que el passat mes d’octubre vam confeccionar entre l’EDN i la Residència d’Avis de Navàs. La Carme va explicar als avis i a alguns alumnes d’Integració Social la llegenda sobre aquesta tradició xinesa de fer animals i figures diverses amb paper.
Hi vam ser presents representants de les dues institucions. De l’EDN vam estar presents el Coordinador de l’FP, en Josep Caus, tres professors d’Integració social, la Noemí Gudayol, la Puri Estruch i l’Albert Cunill, així com tres alumnes de segon d’Integració social, la Laia C., l’Eli S. i la Núria F.
Representant a la Residència d’Avis de Navàs hi van ser la directora, l’Aurora, la terapeuta ocupacional, l’Eva, l’educadora social, la Noemí Gudayol, i una bona colla d’avis i àvies de la residència que en acabar l’acte es van posar a aprofitar alguns dels origamis per a fer mòbils decoratius.

Origamis Residència de Navàs OrigamisResi2

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *