COMMEMORACIÓ DEL TRICENTENARI (1714-2014) A L’ESCOLA DIOCESANA DE NAVÀS

COMMEMORACIÓ DEL TRICENTENARI (1771-2014)

COMMEMORACIÓ DEL TRICENTENARI (1714-2014) A L’ESCOLA DIOCESANA DE NAVÀS

L’EDN, celebrarà la propera setmana el Tricentenari del 1714. Els alumnes d’ESO i Batxillerat dedicaran unes hores del seu temps lectiu a aprofundir en aquest fet històric, que ha marcat per sempre la història de Catalunya.

L’objectiu bàsic és que els alumnes coneguin amb el màxim de rigor possiblequè va ocórrer en aquelles dates i quines van ser les seves conseqüències en la nostra cultura i identitat. La situació actual a Catalunya és conseqüència d’un passat i cal conèixer aquest passat per entendre el nostre present. Aquest és l’objectiu que ens hem marcat com a escola.

Cada curs ho treballarà de diferent manera, els d’ESO faran auques i cartells sobre els fets. Els de Batxillerat ens intentaran convèncer, mitjançant un espot publicitari, de la necessitat de la nostra participació en la consulta, si s’acaba duent a terme, del 9 de novembre.

Tot serà treballat tot des de les TIC.

Creiem que és una bona eina que ens pot ajudar a tots a reflexionar sobre el nostre present i futur, futur que està en les mans dels nostres alumnes.

COMMEMORACIÓ DEL TRICENTENARI (1714-2014)

COMMEMORACIÓ DEL TRICENTENARI (1714-2014)

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *