Concursos a 2n d’ESO

Destacat Concurs Coca-Cola 2014

Concursos a 2n d’ESO

Dissabte dia 27 de març, alguns alumnes de 2n d’ESO, acompanyats de la professora Eulàlia Guiteras i el 5 d’abril, acompanyats de la professora Eva Rosado van participar en un concurs de relats breus, en català i castellà, que organitza la firma Coca-Cola i que aquest any ja arriba a la 37a edició. El concurs es va dur a terme a Manresa i encara n’esperem el veredicte.

Actualització 2 de maig: Marina Oliveras i Gemma Soler són FINALISTES del concurs, enhorabona pel premi !

El divendres 4 d’abril, l’Andreu Torres, va defensar l’oralitat de l’EDN en el Concurs de Lectura en Veu Alta, que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla Nacional de Lectura 2012-2016 i que es va dur a terme a Berga. Tampoc en sabem el resultat, però de ben segur que ambdues experiències han estat profitoses!

Concurs coca cola 2n ESO 2014

Concurs coca cola 2n ESO 2014

Concurs coca cola 2n ESO 2014

Concurs coca cola 2n ESO 2014

Cartell Concurs Coca-Cola 2014

Cartell Concurs Coca-Cola 2014

Logo X Certamen lectura en veu alta

Logo X Certamen lectura en veu alta

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *