VIATGES DE FI D’ESTUDIS

Viatges de fi d'Estudis

VIATGES DE FI D’ESTUDIS

Aquesta és una setmana viatgera a l’EDN. Els alumnes de 2n de Batxillerat van iniciar dissabte el seu viatge cap a Berlín, cap a la ciutat que va fer caure el mur l’any 1989 i que des de llavors ha volgut renéixer com una capital europea de referència. Visitaran el Parlament, el museu Pèrgam, el museu Neues (on hi ha el bust de la Nefertiti), la Postdamer Platz o el camp de concentració de Sachsenhausen. Els alumnes de 4t d’ESO faran una estada al País Basc. Dormiran al poble de Zarautz i recorreran la costa Basca amb pobles com Bermeo o Urdabai i las capitals San Sebastian i Bilbao. De pujada, pararan a Pamplona per poder circular pels camins dels “Encierros”. Canoes, Ferrerías, o una mostra de gos d’atura a la basca. Esperem que totes les sortides vagin molt bé i que sigui una experiència ben gratificant per a tots.

Viatge 2n Batxillerat 2014

Viatge 2n Batxillerat 2014

Viatge 2n Batxillerat 2014

Viatge 2n Batxillerat 2014

Viatge Fi Estudis Bilbao 4t ESO 2014

Viatge Fi Estudis Bilbao 4t ESO 2014

Viatge Fi Estudis Bilbao 4t ESO 2014

Viatge Fi Estudis Bilbao 4t ESO 2014

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *