Jornada de Portes Obertes: CICLES I BATXILLERAT

Jornada de Portes Obertes: CICLES I BATXILLERAT

Des del dia 13 i fins al 23 de maig es poden realitzar les preinscripcions per al curs 2014-2015 per als ensenyaments postobligatoris de Cicles Formatius en Grau Mitjà i Batxillerat.

L’EDN proposa una jornada de portes obertes per al divendres dia 9 de maig, de 19.00 a 21.00h. Professors de cada família de cicles formatius acompanyaran els pares i alumnes que hi estiguin interessats.
Així mateix, el dimecres 7 de maig a les 19.00h hi ha una xerrada informativa, adreçada a pares i mares dels alumnes que acaben 4t d’ESO en què es volen aclarir les diferents possibilitats d’estudi que tenen els alumnes que acaben aquest curs.
Per a qualsevol persona interessada en el tema i que no pugui complir amb aquests horaris, l’escola queda oberta a una possible visita o entrevista amb els coordinadors corresponents de cada possibilitat d’estudi.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *