EDN & Mini Maker faire a València

EDN un Expositor més a la Valencia Mini Maker Faire

EDN & Mini Maker faire a València

Uns quants alumnes i un parell de professors de l’EDN de Navàs viatjaran aquest divendres a València per tal d’exibir i ensenyar els seus projectes a la Mini Maker Faire que organitza la Universitat Politècnica de València juntament amb diferentes associasions relacionades amb el món de la fabricació digital.

Aquests projectes han estat ideats per ells mateixos a l’Espai Make que ha creat el mateix centre per tal que els alumnes que ho desitgin, puguin construir els propis prototips, aprendre i compartir coneixements en un espai de coworking que en un futur proper es vol obrir a qualsevol persona (del centre o no) que estigui interesada en aquest tipus de fabricació (impressió en 3D, codi lliure,programació, robòtica, arduino,…)

Els projectes que s’emporten a València són: un robot construït, dissenyat i programat per ells mateixos i que fan funcionar des d’una braçalet, un cub de leds, un joc d’ordinador i mòbil, i uns quants instruments electrònics musicals.

Tant alumnes com professors estan molt contents de poder participar en aquest event i esperen poder participar en futurs events d’aquest àmbit.
Els alumnes que participen en aquesta fira són:

– Albert Martínez (Berga)

– Lluís Travesset ( Puig-reig)

– Sergi Domènech (Puig-reig)

– David Closa (Navàs)

– Rubén Pradas (Santpedor)

Instruments electrònics Instròniks.com

Instruments electrònics Instròniks.com

Robot educatiu EDN #RobotCampEDN

Robot educatiu EDN #RobotCampEDN

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *