Glogsters de 2n d’ESO al CLIL (Content and Language Integrated Learning)

CLIL Glogsters 2n ESO

Glogsters de 2n d’ESO al CLIL (Content and Language Integrated Learning)

Here are the glogsters that our students of CLIL (Content and Language Integrated Learning) in 2nd year of ESO have created during the second semester. As it can be seen, they learnt about the Solar System and they showed their creativity in these online projects.

Aquí trobareu els glogsters que els nostres alumnes de 2n d’ESO han dissenyat durant el 2n quadrimestre a l’assignatura de CLIL (Aprenentatge Integrat de Contingut i Llengües Estrangeres). Tal i com es pot veure, han treballat el sistema solar i han mostrat la seva creativitat en aquests projectes online.

GLOGSTER WEBSITES:

MIREIA PUJANTELL

MARTA MORENO

MARC TORRENTE

FERRAN GAMISANS

GEMMA SOLER

ABEL FORNELL

MARINA OLIVERAS

TXELL SERENA

MARTÍ GARCIA

ADRIÀ REQUENA

ORIOL FÍGULS

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *