PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS EFIM: 2n d’ESO

Sant Cugat del Racó

PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS EFIM: 2n d’ESO

Els alumnes de la classe de 2n ESO de l’EDN, s’han presentat al concurs fotogràfic EFIM. El divendres 30 de maig van enviar les fotografies sobre Sant Cugat del Racó i les van compartir amb Patrimoni.gencat.

L’Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments (EFIM) té per objectiu apropar els joves al patrimoni monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin. Metodològicament, per tal que sigui una experiència personal i creativa, s’expressa mitjançant la fotografia i la filmació.

L’EFIM proposa que els joves tinguin l’ocasió de mirar amb els seus ulls els monuments i construeixin imatges que siguin el resultat d’una activitat personal i creativa, tan lliure com sigui possible.

L’EFIM és una activitat que es desenvolupa en el marc dels centres docents. La formació prèvia sobre la tècnica de la fotografia o la filmació, o sobre els punts més interessants dels monuments és molt positiva i important, però requereix que el personal docent faciliti la descoberta personal de l’alumne, condició essencial per obtenir un resultat veritablement creatiu, i la base d’una activitat que anomenem “Experiència”.

Forma part de l’esperit de l’EFIM que tots els joves que hi participin estiguin representats en el conjunt de fotografies i filmacions que el centre lliuri a l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *