XAVIER MAS CRAVIOTTO: 12a millor nota de Catalunya a les PAU

XAVIER MAS CRAVIOTTO: 12a millor nota de Catalunya a les PAU

Xavier Mas, que cursa 2n de Batxillerat Humanístic a la nostra escola, ha obtingut la 12a millor nota a les PAU en la promoció 2012-2014.

En Xavier ha tret una mitjana a la fase comuna de 9,64. Aquest fet li comporta obtenir una Distinció de les Proves d’Accés a la Universitat, un reconeixement de la Generalitat a les millors notes dels estudiants, amb un acte a l’Auditori de Barcelona el dia 21 de juliol.

A part, les seves bones notes li han atorgat ser mereixedor del Premi Leading Program 2014. Aquest premi consisteix en una “Business Experience” a Barcelona, del 14 al 18 de juliol, en empreses capdavanteres de Catalunya i es dóna a les 20 millors notes de tot Catalunya.

Des de l’EDN volem felicitar el Xavier Mas per uns resultats tan profitosos.

Foto Xavier MAs

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *