Distinció a les millors notes PAU 2014

Distinció a les millors notes PAU 2014

Ahir, a les 18:30h de la tarda a l’Auditori de Barcelona i amb una sala plena de gom a gom, va tenir lloc el lliurament dels distintius als alumnes que havien obtingut notes superiors a 9 en l’última convocatòria ordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Entre els 325 nois i noies, hi havia el nostre alumne Xavi Mas, que amb una qualificació de 9,62 es converteix en la 12a millor nota de Catalunya i ocupa la primera posició en el rànquing de la Catalunya central.

Aquest acte es convertia en un reconeixement no només als alumnes, sinó a les famílies i als centres que els han acompanyat en el seu procés d’aprenentatge, a l’esforç i a la perseverança, a l’estudi i a la motivació per seguir endavant en aquesta nova etapa formativa que iniciaran.

Des de l’EDN, no cal dir, ens sentim orgullosos i l’encoratgem a seguir així. Per a l’escola això també és una bona mostra que la nostra vocació, professionalitat i dedicació està donant els seus fruits.

Moltes felicitats XAVI!!!

Vegeu: Publicació Regió 7

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *