Jornades Europees del Patrimoni

Jornades Europees del Patrimoni

Aquest cap de setmana l’EDN ha participat en les Jornades Europees del Patrimoni organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.  Les activitats celebrades han girat al voltant de l’església de Sant Cugat del Racó, a continuació del treball iniciat pels nostres alumnes de 3r ESO.

El divendres es va celebrar una xerrada a càrrec de Gemma Carbó i Maria Estruch. El dissabte els actes es van traslladar a l’església amb un concert i poemari a càrrec dels alumnes del centre i de l’Escola de Música Josep M. Castella de Navàs. I diumenge els actes van concloure amb una caminada i visita guiada a Sant Cugat, amb més de 100 participants.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *