Els instròniks i l’EDN participaran a la Maker Faire de Roma

Els instròniks i l’EDN participaran a la Maker Faire de Roma

Els INSTRÒNIKS han estat seleccionats entre més de 700 projectes per exposar aquest cap de setmana a Roma, dins l’edició Europea de la Maker Faire.

Una Maker Faire és: “un aparador familiar de la invenció, la creativitat i l’enginy, i una celebració del moviment Maker. És un lloc on els innovadors mostren el que estan fent, i comparteixen coneixements sobre la tecnologia i l’artesania.” Concretament a la Maker Faire de Roma (http://www.makerfairerome.eu/en) de l’any 2013 hi van assistir més de 40.000 persones vingudes de tot el món.

El Jordi Divins i el Marc Sibila són els impulsors del projecte instròniks (www.instroniks.com) que vol apropar la tecnologia al públic general mitjançant la música.
En l’edició anterior hi van participar com a assistents i enguany hi exposaran els seus instruments electrònics (goo.gl/E6RdX9).

El Jordi i el Marc són professors de l’EDN i aquest últim any ja han participat en diferents fires relacionades amb el moviment MAKER. Es van estrenar a la TICdate de Navàs (on també formen part de l’organització); van exposar a les mini Maker Faire de València i Barcelona; van oferir un Workshop al FAB10 (www.fab10.org/ca/home) (trobada internacional de Laboratoris de Fabricació) i han fet diferents tallers i demostracions per Catalunya.

Com ja és habitual en ells, s’emportaran alguns dels alumnes de l’EDN que formen part d’un espai de creació digital dins el centre (EspaiMakeEDN) on poden desenvolupar diferents projectes. Els projectes que els acompanyaran seran el joc Harrow Game (dels alumnes d’informàtica Lluís Travesset i Sergi Domènech) i el RobotEDN controlat des d’una polsera (dels alumnes de Automatizació i Robòtica Albert Martínez i David Closa).

Estan molt animats i motivats en aquesta experiència i esperen poder-ne treure idees i conclusions per a futurs projectes, activitats i tallers.

Professors i alumnes de l'espai make a la Maker Faire de València

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *