Alumnes de segon de CFGS d’Integració Social col·laboren i participen en la Festa de la Verema d’Urpina

Alumnes de segon de CFGS d’Integració Social col·laboren i participen en la Festa de la Verema d’Urpina

Una part dels alumnes de segon del CFGS d’Integració Social, alguns dels quals ja havien participat del programa “Véns?” fa uns mesos a Urpina, s’han ofert com a voluntaris per tal de col·laborar en la preparació i execució de la Festa de la Verema que aquest servei celebra cada any per aquestes dates. En les imatges veiem com estaven muntant jocs per als infants, inflables, preparant espais,…. amb la companyia i participació d’alguns dels usuaris de la residència.

Però més enllà de la festa, un dels aspectes fonamentals que ha motivat aquesta col·laboració ha estat les ganes de tornar-se a retrobar amb els usuaris de la residència, passar bones estones amb ells. compartir àpats, xerrades, jocs, passar la nit allà, etc. Com en ocasions anteriors, aquest ha estat l’aspecte més gratificant i emocionant!!!!

A la festa ens hi hem afegit alguns professors, alguns alumnes de primer i…. moltíssima gent que ha volgut gaudir i fer-se seva aquesta bonica festa. Hi ha hagut permanentment activitats, jocs i espais dedicats als infants. S’ha fet una caminada de 6 kms per les rodalies de la finca Urpina, acabant en un esmorzar amb botifarrada. També s’ha collit una mica de raïm per premsar-lo amb els peus i veure com s’elaborava antigament el most. També hi ha hagut un tast i maridatge de vins i formatges en plena vinya. Actuacions musicals i, finalment, una arrossada per tots els que han volgut,…..

Alguns dels alumnes de primer tampoc s’ho han volgut perdre i, junt amb els professors, usuaris d’Urpina i una bona colla de gent, han participat en la caminada, l’esmorzar i altres de les activitats.

I com a detall, ja apunt de marxar, els alumnes que han viscut de manera tant intensa aquesta festa durant ahir i avui, han deixat un bonic detall per a tots els usuaris i professionals que els han acollit.
Si senyor, nois i noies, felicitats i admiració de part dels companys i professors de l’EDN!!!!

Recordeu que podeu visitar el blog d’integració social de l’EDN

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *