Conferència amb els diferents centres que formen el projecte Erasmus+

Conferència amb els diferents centres que formen el projecte Erasmus+

Last Friday October 10th, our 2nd of ESO students had their first face-to-face contact with the students of the 5 countries who are taking part in our Erasmus project: iNimation in Clay. During this skype conference, they introduced each other and they met all the teachers who are involved in this 2-school-year challenging project.
El passat divendres 10 d’octubre els nostres alumnes de 2n d’ESO van tenir la primera trobada cara a cara amb els alumnes dels altres 5 països que participen en el nostre projecte Erasmus: iNimation in Clay. Durant la conferència a través d’skype, es van presentar i van poder conèixer als professors involucrats en aquest nou repte que tindrà una durada de dos cursos escolars.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *