Erasmus+ – Escola Diocesana de Navàs seleccionada pel projecte Erasmus+: INIMATION IN CLAY

Erasmus+ – Escola Diocesana de Navàs seleccionada pel projecte Erasmus+: INIMATION IN CLAY

L’Escola Diocesana de Navàs ha estat seleccionada per desenvolupar el projecte Erasmus anomenat INIMATION IN CLAY, finançat per la Comissió Europea.

Els alumnes de segon d’ESO del nostre centre, juntament amb alumnes de cinc països més, entre ells Anglaterra, Turquia, Lituània, Finlàndia i Polònia, desenvoluparan el projecte durant dos cursos escolars.

El projecte es basa en la creació d’una pel·lícula animada amb personatges fets amb plastilina.

És un projecte interdisciplinari el qual es desenvoluparà de forma transversal en diferents àrees educatives: Llengües, ciències socials, educació plàstica etc.

L’objectiu és potenciar el treball cooperatiu i creatiu dels alumnes, fent servir la llengua anglesa com a eina de comunicació, cosa que representarà una millora significativa del nivell d’anglès dels nostres alumnes. La diversitat cultural també afavorirà l’enriquiment personal de l’alumnat.

Durant el projecte es desenvoluparan una gran varietat d’activitats : des de videoconferències, creacions d’històries, visites d’experts, elaboració dels personatges més emblemàtics de cada país en plastilina etc.

Amb l’adhesió i participació a un projecte Erasmus +, l’EDN aposta una vegada més per la internacionalització, l’adaptació als nous reptes educatius, la immersió lingüística en llengües estrangeres, el treball competencial, l’ús de les noves tecnologies i sobretot la participació en projectes que incentivin la motivació, innovació i creativitat de l’alumnat a la vegada que ells aprenen i creixen professionalment i personal.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *