JORDI SIERRA I FABRA: UN AUTOR SEMPRE SORPRENENT

JORDI SIERRA I FABRA: UN AUTOR SEMPRE SORPRENENT

Els alumnes de 3r d’ESO van anar dilluns passat, 03/11/14 a la Fundació Jordi Sierra i Fabra. Van poder participar així en una trobada amb un autor que sempre sorprèn per la seva vitalitat i energia, produeix una mitjana de 3 o 4 llibres l’any; ha venut més de 10 milions de llibres; promou  el premi Jordi Sierra i Fabra de literatura juvenil, i encara té temps de passar mig any de vacances!

A l’EDN som fidels a aquest autor, de manera que aquest any en llegim 4 llibres en 4 cursos, tant en català com en castellà. Us citem els títols per si us ve de gust passar una estona ben entretinguda: Dónde esté mi corazón ( a 1r d’ESO); L’extraordinari enginy parlant del professor Palerm ( a 2n d’ESO); Radiografía de chica con tatuaje ( a 3r d’ESO) i Dormido sobre los espejos ( a 4t d’ESO).

I per acabar aquesta notícia us deixem amb les seves paraules, perquè ningú millor que un autor literari per tancar una petita crònica: “ Aquells que no apreciaven l’art, aquells que no s’emocionaven llegint un llibre o ploraven davant una obra d’art, estaven morts.” Gaudiu, doncs, de les seves lectures.
Dónde esté mi corazón

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *