SORTIDA A CAL GARET I AL MONESTIR DE SANT PERE DE CASSERRES

SORTIDA A CAL GARET I AL MONESTIR DE SANT PERE DE CASSERRES

El passat divendres els alumnes de 2n d’ESO van anar a visitar Cal Garet a Tona, una granja de cabres i que elabora formatges ecològics. Van rebre un tour per les instal·lacions de la granja i van aprendre el procés d’elaboració dels formatges. Per acabar van fer degustació dels productes.

També van realitzar una visita guiada al Monestir romànic de Sant Pere de Casserres on els van explicar a la vida en un monestir del segle XI i les diferents parts de l’edifici. Van poder gaudir d’uns dels paisatges més macos de la comarca d’Osona, ja que el monestir està al punt més extrem de la carena de Casserres en el meandre més espectacular del riu Ter per una banda i el Pantà de Sau per una altra.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *