“CONNECTADES” AMB LES ALUMNES D’INTEGRACIÓ SOCIAL

“CONNECTADES” AMB LES ALUMNES D’INTEGRACIÓ SOCIAL

Diferents alumnes de 2n d’Integració social han participat en el projecte organitzat pel Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa, a través dels Serveis d’Informació i Atenció a les Dones.

Es tracta d’un debat intergeneracional per tal de facilitar la convivència i els vincles entre dones de diferents generacions. Dones amb punts de vista diferents, d’èpoques i ensenyaments diferents, però que comparteixen territori i època. La nostra escola ha participat tant amb la tria d’àvies que hi han volgut participar com en els treballs previs al debat que s’han realitzat a les aules. Aquesta mateixa tasca també ha estat duta a terme per l’altre centre participant a la xerrada,  l’institut Guillem Catà de Manresa.

Finalment tres alumnes nostres, l’Eva Riveria, la Laura Manuel i la Judit Alarcón, i l’àvia d’aquesta darrera, la Loreto Fernández, van participar en el debat. Les alumnes van presentar els treballs fets al Centre Escolar.

Amb aquest material, l’Institut Català de la Dona vol elaborar un documental (és una experiència que s’ha dut a terme 4 vegades) amb retalls de totes les presentacions fetes per tal de mostrar la connexió entre vida i experiència en diferents generacions de nétes i àvies de les comarques centrals de Catalunya.

Si en voleu més detalls i fotografies, podeu consultar el nostre blog  http://integracio-social-edn.blogspot.com.es/2014/11/les-i-els-alumnes-de-segon-dintegracio.html o l’article publicat al Regió7 : http://www.regio7.cat/manresa/2014/11/20/trosset-historia-femeni/291901.html

connectades

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *