DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA

DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA

El passat dimarts dia 25 de novembre els alumnes i professors i professores de l’EDN de la família professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, van participar en la iniciativa de les Nacions Unides del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Els alumnes d’Integració Social, d’Educació Infantil i d’Atenció a les Persones amb Dependència van participar en aquesta iniciativa que aquest any portava el lema “Pinta el teu barri de taronja”. Amb aquest color vol simbolitzar l’esperança d’un món sense violència per a dones i nenes.

Els nostres alumnes van realitzar una sèrie de fotos amb les mans pintades d’aquest color i amb diferents imatges destacant aquest color cridaner i així transmetre el missatge de forma alta i clara.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *