GAME OVER: TALLER DE SENSIBILITZACIÓ

GAME OVER: TALLER DE SENSIBILITZACIÓ

L’activitat “Posa’t al meu lloc” és una activitat de sensibilització per tal que els alumnes, en el nostre cas els de 2n d’ESO, es posin a la pell de persones discapacitades. Els alumnes s’apropen a la realitat de persones amb diferents tipus de discapacitat i descobreixen com és de complicat superar amb una cadira de rodes les barreres físiques, socials i de comunicació.

El taller, organitzat per l’entitat ECOM, consisteix en una xerrada de sensibilització per tal de conèixer diferents discapacitats i les seves característiques i la posterior posada en pràctica de què vol dir anar amb cadira de rodes: graons, baranes, rampes, etc. configuren tot un seguit d’entrebancs a superar. Més tard, els alumnes juguen a bàsquet des de la cadira de rodes i descobreixen que encistellar des d’elles, amb bona pràctica, tampoc és impossible. I finalment els alumnes prenen consciència d’un valor afegit encara més important: amb amics i amigues, la majoria de les barreres, deixen de ser-ho.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *