PREMI 33 CONCURS DE CINEMA I VÍDEO AMATEUR, FOTOFILM NAVÀS

PREMI 33 CONCURS DE CINEMA I VÍDEO AMATEUR, FOTOFILM NAVÀS

Diumenge, 30 de novembre es va celebrar, a la Sala d’Actes de l’EDN, l’entrega de trofeus del 33è concurs de cinema i vídeo del Fotofilm Navàs.

Enguany la nostra escola hi ha tingut una representació destacada, en primer lloc cedint la Sala d’Actes per al visionat dels curtmetratges guanyadors i l’entrega de premis; en segon lloc amb la intervenció de diferents alumnes del nostre centre que toquen instruments a l’Escola de Música Josep M. Castella i finalment, i de forma destacada, amb l’elaboració del trofeu que es va donar als premiats: el campanar de l’església de Navàs, símbol del concurs, elaborat sota un projecte de dos alumnes (José Granados i Clara Cots) i realitzat amb la impressora 3D de l’escola.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *