TROBADA DE DELEGATS DE LA COMARCA DEL BAGES

TROBADA DE DELEGATS DE LA COMARCA DEL BAGES

El dia 27 de novembre es va celebrar a Manresa la 29a Trobada de Delegats de Secundària del Bages, organitzada pel Consell Comarcal. Els nostres delegats van participar en aquesta jornada de treball, amb l’objectiu de reforçar la figura del delegat d’aula com a agent dinamitzar dels centres escolars.

Els delegats van participar en diferent grups de treball en diferents espais de la ciutat. Al migdia els grups es van reunir per intervenir en l’acte de cloenda a càrrec de Toni Reig, director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat i Sònia Díaz consellera comarcal d’Ensenyament.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *