CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS

CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS

L’EDN participa en la campanya de recollida d’aliments organitzada per La Taula Solidària de Navàs.  El lema d’aquest any és “Demà pot ser tu, implica’t”.  Els aliments es poden dipositar entre el 8 i 26 de desembre a quinze  punts de recollida, entre ells la nostra escola.   Els aliments van destinats a les famílies del poble.

Els alumnes de primer de Batxillerat, que fan l’assignatura de psicologia, són els encarregats de la campanya a l’EDN.  Han volgut plasmar  aquest acte de solidaritat en un video de fabricació pròpia.

 

El dia 26 de desembre, diada de Sant Esteve, la campanya finalitzarà amb una nova edició de la Marató de Navàs, un programa en directe que fan conjuntament Canal N i la Veu de Navàs amb la finalitat de recollir aliments i donatius destinats a resoldre problemes de les famílies més necessitades de Navàs

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *