VISITA A LA RESIDENCIA D’AVIS DE NAVÀS

VISITA A LA RESIDENCIA D’AVIS DE NAVÀS

El dijous 18 de desembre després d’un dinar de germanor i de la cantada de nadales, el grup de primer de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social va visitar la residència d’avis de Navàs. La visita va anar de la mà de l’educadora social i professora del grup Noemí Gudayol i la Maria la terapeuta ocupacional.

Els van mostrar tots els racons i raconets de la residència fent èmfasi en el sentit i lògica de cada detall, cada petit recurs, espai, etc. Des de l’hort, l’aviram, els peixos de la font, la bugaderia, els espais comunitaris, els privats, els utilitzats pels professionals…

DSCN4284

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *