EXPOSICIÓ “MIRA L’ÀFRICA”

EXPOSICIÓ “MIRA L’ÀFRICA”

A la Biblioteca Josep Mas Carreras hi ha muntada una exposició sobre la realitat de l’Àfrica al llarg dels segles XX i XXI. L’objectiu d’aquest muntatge és sensibilitzar la població catalana de totes les edats i fer-los qüestionar alguns estereotips per tal d’observar les diferències entre el nord i el sud. La fundació Akwaba, organitzadora de l’exposició, subtitula aquesta amb una frase contundent, que vol animar els joves a ser actius, a no deixar que tot passi sense més “Actuem per transformar les injustícies socials”.

Davant d’aquesta realitat ens ha semblat convenient que els nostres alumnes assisteixin a l’exposició acompanyats de professorat del centre i que allà rebin les explicacions del regidor de cultura de l’Ajuntament de Navàs, el Josep Casafont.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *