TALLERS D’EMPRENEDORIA PER A CICLES FORMATIUS

TALLERS D’EMPRENEDORIA PER A CICLES FORMATIUS

La setmana passada alumnes de CFGM i CFGS van assistir als tallers d’emprenedoria oferts per la Diputació de Barcelona. Aquestes tallers van estar realitzats, conduïts i dinamitzats per l’educadora social Maria Navarrete. Ella ha treballat i/o treballa en mil i una coses: CRAE’s, pisos assistits per a joves tutelats i extutelats, granja escola, coordinant menjadors escolars, coordinant colònies d’estiu, creant grups d’animació, fent tallers -risoteràpia, danses d’arreu del món, sobre educació emocional…-, dissenyant espais artístics, etc. I és per això que l’emprenedoria que ens va proposar no gravitava tant al voltant dels passos a seguir a l’hora de tirar endavant un projecte, sinó en la necessitat de tenir molt clar quin o quins són els projectes, l’empresa, el pla… que nosaltres volem tirar realment endavant.

Navarrete proposa un aprofundiment en l’autoconeixement des de diversos vessants: punts forts, dons, habilitats, capacitats, potencialitat… per tal de saber la Intel·ligència/es que predomina/en en nosaltres. D’aquesta manera coneixerem interessos, motivacions, projeccions de futur… que volem desplegar. I altres aspectes que ens han d’ajudar a afinar bé a l’hora d’embarcar-nos en allò que podem dir “ser emprenedor/a”.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *