TALLERS

TALLERS

L’escola en la seva intenció d’enriquir la formació de l’alumnat projecta diverses activitats que complementen la part acadèmica dels alumnes.  Entre elles la setmana passada els nostres alumnes van realitzar uns tallers.

Els alumnes de segon d’ESO van participar en el taller “Sóc noi. Sóc noia. M’agrado?”.  El tema tractat són els canvis a l’adolescència, la descoberta de la seva sexualitat, etc. Aquest taller consta de dues parts, una més de comunicació i intercanvi de coneixement i l’altra que faran la setmana que ve més teòrica.

I els alumnes de 4t ESO en la campanya “Game Over” de l’Institut Guttmann. És un programa de prevenció d’accidents que té com a objectiu sensibilitzar els joves, amb la finalitat que desenvolupin comportament responsables, adoptin actituds de prudència i prenguin les mesures de seguretat necessàries en conduir un vehicle de motor i en practicar activitats esportives, d’oci o les que comportin risc.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *