DEMANA’M LA LLUNA: Care Santos

DEMANA’M LA LLUNA: Care Santos

“Qui està disposat a fer mal a algú, sobretot si és el més feble, no en necessita motius.”

Aquesta és una de les frases amb què la Care Santos ens explica què és el bullying. Demana’m la lluna és el llibre en què hi trobem  aquesta i moltes altres frases de referència a aquest tema, però també al tema de l’amor juvenil, el teatre, les relacions amb els pares en plena adolescència, etc.

Demana’m la lluna és el llibre que han llegit els alumnes de 3r d’ESO des de l’assignatura de català i és també el llibre que ens vindrà a explicar la seva autora aquest dimarts, dia 3 de febrer.

Que una persona com la Care Santos ens vingui a explicar el seu llibre, què significa la creació literària i com s’ho fa per escriure aquests llibres és tot un luxe, i més si tenim en compte que la Care és l’autora d’un dels llibres més venuts del darrer Sant Jordi, Desig de xocolata, llibre guanyador del darrer premi Ramon Llull.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *