TALLERS A L’ESCOLA SANT JOSEP AMB ELS ALUMNES DE CFGS

TALLERS A L’ESCOLA SANT JOSEP AMB ELS ALUMNES DE CFGS

Aquesta setmana els alumnes de l’escola de CFGS col·laboraran amb l’Escola Sant Josep en un parell de tallers, que esperem que siguin ben profitosos.

El dilluns dia, 23 de febrer, els alumnes de 2n d’Educació Infantil aniran a fer uns tallers que s’emmarquen dins l’eix temàtic que està treballant aquest any el centre, LA LLUM. Els alumnes aniran a P3, P4 i P5  per tal d’explorar i experimentar amb llum negra, colors fluorescents, ampolles amb líquids de colors, etc.

El dimarts, dia 3 de març, els alumnes de 1r d’Integració Social aniran a fer el taller de Plastibots amb els nens de 1r i 2n de Primària. En aquest taller els alumnes experimentaran amb dos tipus de plastilina, una conductiva i una altra que no, per tal que després, bo i creant uns robots, aquests puguin fer llum mitjançant leds que funcionen quan els arriba el corrent necessari (sempre que hagin utilitzat aquesta plastilina conductiva que els propis alumnes crearan).

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *