CONCURS THE FONIX

CONCURS THE FONIX

El passat dissabte 28 de febrer uns representants del nostre alumnes d’ESO i Batxillerat van participar al 8è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya.

El concurs està organitzat per International House, per la Fundació Catalana de l’Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del D

epartament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquest concurs és una activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

El concurs té com a objectiu seleccionar els finalistes en cadascuna de les tres fases: local, territorial i final. Els exercicis de totes les fases del concurs consistiran en tasques escrites sobre un tema, del qual es proposaran diverses activitats de vocabulary, reading i writing. Addicionalment, en la fase final existirà una petita prova oral.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *