MARÇ: UN MES MOLT CULTURAL A L’EDN

MARÇ: UN MES MOLT CULTURAL A L’EDN

Volem que el mes de març a l’EDN sigui un mes ple d’activitats. S’acosta la primavera i l’escola comença a moure’s cap despertar l’activitat que a l’hivern havia estat adormida.

Hem començat amb el diumenge de portes obertes i continuem amb xerrades a tots els cursos: xerrades d’Emprenedoria per aconseguir alumnes motivats i compromesos amb el futur i xerrades amb l’Oda Sales per sensibilitzar-nos en el bullying i l’art; després tenim l’estada dels alumnes estrangers a l’Erasmus+ a Navàs i, per si no n’hi havia prou, les sortides: sortides al Museu Picasso, a la Serra de Rubió, al Parlament de Catalunya… i per tancar el mes i concentrar tota l’energia, el viatge de 2n de Batxillerat a Amnsterdam.

Ja ho veieu… “Març, marçot mata la vella i la jove si pot”… però a l’EDN l’única cosa que matem és l’avorriment.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *