Benvinguda de l’EDN als participants del projecte ERASMUS+

Benvinguda de l’EDN als participants del projecte ERASMUS+

L’EDN ha rebut els alumnes i professors dels 5 països participants en el projecte Erasmus+ “Inimation in clay” que es du a terme durant aquest curs i el vinent amb els alumnes de 2n d’ESO.

L’acte de benvinguda s’ha iniciat amb una representació de la cançó “Bon dia” dels Pets. Seguidament s’ha projectat un vídeo sobre Catalunya i s’han escenificat diferents balls típics de la nostra cultura com el Ball de cascavells i el de bastons barrejat amb altres de més actualitat com el “kid dance”. A continuació s’han interpretat peces musicals amb piano, trompeta i caixa. No hi han faltat les demostracions culinàries dels plats típics catalans com el pa amb tomàquet. S’ha finalitzat l’acte amb les paraules de l’Excm. alcalde de Navàs, sr. Jaume Casals, que s’ha dirigit als assistents amb una salutació en cadascuna de les llengües dels països participants en el projecte a la vegada que els feia entrega d’un lot amb informació sobre el municipi, comarca i país, a més d’un petit clauer amb el logotip de l’escola realitzat amb l’impressora 3D del centre.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *